Anmälningsstart för Rockkarusellen 2010

Av Redaktionen
Okt 13th, 2010
0 Kommentarer
328 Views

rockkarusellen-logga

Vill du spela live? Turnera runt med andra artister? Få feedback från jury och publik? Sikta på seger eller ”bara” öka din erfarenhet av att stå på scenen och spela musik? Det finns många skäl att anmäla sig till Studiefrämjandets Rockkarusellen – Sveriges bästa musiktävling!

Trots tävlingsmomentet är inte Rockkarusellens huvudsyfte att deltagarna ska tävla med varandra. Varje artist är med på sina egna villkor för att utvecklas som musiker och scenpersonlighet. Rockkarusellen jobbar för en jämställd musikscen. Alla får delta oavsett ålder, erfarenhet och musikstil. Varje artist är garanterad minst tre spelningar. Anmälan görs på www.rockkarusellen.se under perioden 15 okt -15 nov.

Säsongen 2010 deltog runt 600 band och artister och de gjorde tillsammans över 400 spelningar runt om i hela landet. Sverigevinnare blev Clara Lindsjö från Uppsala som charmade både jury och publik med sitt personliga uttryck. Priset blev en Sverigeturné med 16 spelningar!

Deltävlingarna startar i januari och riksfinalen är i maj. Rockkarusellen anordnas av Studiefrämjandet i samarbete med landets fritidsgårdar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *