Arvikafestivalen ställer in

Av Redaktionen
Jun 29th, 2011
0 Kommentarer
373 Views

Efter de ekonomiska bekymren förra året så gjorde Arvikafestivalen ett sista tappert försök att styra undan ruinens brant. Tyvärr lyckades det inte och efter att endast ha sålt hälften av biljetterna som krävdes så tvingades festivalledningen ta det tunga beslutet att ställa in årets upplaga av den anrika festivalen som varit syntarnas Mecka sedan 1992. Festivalen skulle ha ägt rum den 14-16 juli.

De som köpt en biljett till Arvikafestivalen behöver emellertid inte hänga läpp alltför mycket. Den betydligt mer framgångsrika Roskildefestivalen i Danmark erbjuder nämligen alla med 3-dagarsbiljett att gå in gratis hos dem nu i helgen trots att de sålt slut på sina egna biljetter.

Några besked om vad som händer med de som köpt andra biljetter eller inte vill gå på Roskildefestivalen har ännu inte givits.

Bland de artister som var inbokade till Arvikafestivalen anno 2011 kan nämnas Adam Tensta, Aphex Twin, Front 242, mexikanska Hocico, IAMX, Movits!, Röyksopp, The Concretes och Slagsmålsklubben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *