Celebrate life with house kommer till Sverige

Av Redaktionen
Okt 13th, 2010
0 Kommentarer
298 Views

mtv-logoVärldens största musikfest: Sensation – Celebrate life with house har äntligen tagit sig till nordligare breddgrader för att genomföra en klubbturné i Sverige under de kommande veckorna. De kommer att göra fyra stopp och startskottet går av stapeln nu på lördag den 16 oktober på nattklubben Etagé i Malmö.

MTV Sverige och Smirnoff Vodka har lyssnat till de svenska fansens efterfrågan och gått i hop i ett unikt samarbete med att ta Sensation till Sverige. På lördag gör klubbturnén Celebrate life with House sitt första stopp i Malmö. Därefter följer Helsingborg den 23 oktober, Stockholm den 29 oktober och Sundsvall den 6 november.
Denna klubbturné kan sammanfattas som en förfest inför den stora Sensation – festen som äger rum den 13 november i Parken, Köpenhamn. 10 000 – tals killar och tjejer kommer att för tredje året i rad klä upp sig i vitt och förvandla den danska nationalarenan till det största och det mest galna dansgolvet i Skandinaviens historia – Celebrate life with house!
2010 års Sensation – fest kommer att bli större, vitare och coolare än någonsin tidigare och Sverige står för uppvärmningen.

MTV ger även dig och en danstokig kompis en unik chans att kamma hem biljetter till denna housefest i Köpenhamn. Besök http://www.mtv.se/taevla/sensation/ för att tävla och för att se ett klipp från eventet i Amsterdam tidigare i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *