Dark Tranquillitys nya album streamas

Av Redaktionen
Feb 22nd, 2010
1 kommentar
540 Views

dark-tranquillity-2009

Det internationellt välkända melodiska dödsmetallbandet Dark Tranquillity från Göteborg kommer nu på onsdag den 24 februari att släppa sitt nionde studioalbum “We Are The Void” i Sverige men redan nu kan alla som önskar lyssna på hela albumet. Det streamas nämligen i sin helhet på bandets MySpace-sida fram till fredag denna vecka.

“We Are The Void” kommer att släppas i tre olika versioner – den vanliga CD-varianten, för digital nedladdning samt en begränsad upplaga som inkluderar två bonusspår (“Stars Of Nothingness” och “To Where Fires Cannot Feed”) och en bonus-DVD med följande material:

1. En studio-rapport producerad av Anders Björler från The Haunted
2. Dokumentär om inspelningen av den nya videon “Shadow In Our Blood”.
3. “ThereIn” live från Milano i Italien
4. “Final Resistance” live från Milano
5. Trailer för bandets senaste DVD “Where Death Is Most Alive”.

Dark Tranquillity befinner sig just nu på turné i Nordamerika tillsammans med de amerikanska metalbanden Killswitch Engage och The Devil Wears Prada. Det är i år 20 år sedan Dark Tranquillity gjorde sin allra första spelning på Valvet i Göteborg (den 26 oktober 1990) tillsammans med Desecrator, bandet som senare blev Ceremonial Oath och där Oscar Dronjak (nu i Hammerfall) och Jesper Strömblad (originalmedlem i In Flames) började sina karriärer som musiker.

Ett svar till “Dark Tranquillitys nya album streamas”

  1. […] Som vi tidigare rapporterat så kommer det melodiska dödsmetallbandet Dark Tranquillity från Göteborg imorgon onsdag att släppa sitt nionde studioalbum “We Are The Void” genom tyska Century Media. I slutet av september kommer bandet att ge sig ut på en omfattande Europa-turné tillsammans med sina vänner i Insomnium som nyligen belönades med två vinster i Finnish Metal Awards for bästa band och bästa album. Ytterligare band kommer att meddelas inom kort. Turnén inleds i Hamburg den 23 september och avslutas på hemmaplan på Trädgårn i Göteborg den 7 november då Insomnium dock inte kommer att spela. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *