Dillon Francis och Flosstradamus till Stockholm

Av Redaktionen
Feb 18th, 2013
0 Kommentarer
302 Views

Flosstradamus och Dillon Francis , några av den nya elektroniska scenens främsta stjärnor och innovatörer. De har stått för att göra trap och moombahton till en internationell angelägenhet.

Flosstradamus, en duo med rötterna i Chicago bestående av J2K och Autobot , är inga nykomlingar. Men det är deras remix av Major Lazors ”Original Don” och den egna ”Roll Up” som pumpades på alla klubbar under 2012 som blev deras genombrott på en bredare front. Deras tunga elektroniska musik med hiphop och houseinfluenser har även lett till samarbeten som ”Flexin & Finessin” med Iggy Azalea och Juicy J .

Dillon Francis, från Los Angeles, ”upptäcktes” av Diplo vilket ledde till deras första samarbete med låten ”Que Que”, och senare har Francis släppt ett flertal låtar på Diplos bolag Mad Decent . Det var med tolvan ”Masta Blasta” som Dillon Francis fick sitt genombrott och han har sedan dess remixat bland annat Steve Aoki , Dada Life , Zedd och Calvin Harris . Dillon Francis har också släppt material på Skrillex etikett OSWLA och kopplas även samman med Fool’s Gold Records , startat av A-Trak , som stått för en hel del av de senaste årens mest intressanta musik, där house, hiphop och bass möts i saliga blandningar.

Flosstradamus och Dillon Francis har inte bara skapat sig ett namn som remixare och producenter, deras DJ-sets är en upplevelse i sig. Missa inte detta, vi säger bara ”damn son, where´d you find this?”

Konsertdatum
9 maj – Stockholm – AKA / Debaser Medis

Dillon Francis och Flosstradamus i Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *