Erasure släpper nytt album i höst

Av Redaktionen
Sep 10th, 2013
0 Kommentarer
372 Views

Erasures nya album “Snow Globe” är en samling högtidliga julklassiker i en nytappning, och följer upp “Tomorrow’s World” från 2011.

Olikt från de gamla klassikernas sedvanliga tinsel och tassel som dominerar jullyssningen under december, har Erasure lyckats göra ett mer längtansfullt julalbum med en lugnar ton som påminner om tidigare julalbum gjorda av artister som Tracey Thorn och Kate Bush. Albumet är ett minimalistiskt närmande till de traditionella jullåtarna som vi alla kan. ”Vi lyckades skala av alla onödiga lager och behålla de mest essentiella” säger Vince om Snow Globe.

Med 28 succéfyllda år i musikbranschen har den prisbelönta duon, bestående av Vince Clarke och Andy Bell, upprätthållit en lång musikkarriär fylld med både det mest inflytelserika och mest populära poplåtarna genom tiderna. Under hela 80- och 90-talet fram tills idag har Erasure producerat låtar som ”A Little Respect”, ”Sometimes”, ”Victims Of Love”, ”Ship Of Fools”, ”Blue Savannah”, ”Star”, ”Chains Of Love”, ”The Circus” och flera albumettor som ”The Innocents”, ”Wild!”och ”Chorus”!

Det nya albumet, ”Snow Globe”, släpps den 11 november 2013.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *