Minus Trettio

Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 24th, 2010

hakan-hellstrom-live-2010Höstens fem konserter med Håkan Hellström har hyllats med getingar, fyrar och plus och lämnade ingen konsertbesökare oberörd, men med en längtan av att vilja se mer av Håkan. Vi kan därför med glädje presentera en turné som tar Håkan land och rike runt samt till grannländerna Norge och Danmark. Juvelen i kronan är sista spelningen som avslutar turnén; sommarkväll, hemmaplan och Trädgårdsföreningen.

Det är nu tio år sedan ”Känn ingen sorg för mig Göteborg” började spelas på radio. Några månader senare släpptes albumet med samma namn, sedan dess har inget varit sig likt för dig, mig och Håkan Hellström. Tiden har gått, ur en apart indieartist som sjunger om sin ungdoms nattliv har en av våra största artister vuxit fram, en fantastisk liveartist som vunnit publikens hjärtan överallt från Göteborgs klubbar till de största scenerna runt om i Norden. Sex fantastiska album har släppts, köpts, lyssnats på och vunnit alla priser ni kan tänka er.

Konsertinformation:
10.2 Linköping, Cloetta Center
11.2 Sundsvall, Spegelsalen
12.2 Östersund, Folkets Hus
25.2 Visby, Wisby Strand
26.2 Malmö, KB
4.3 Uddevalla, Agnebergshallen
5.3 Oslo, Sentrum Scene
6.3 Uppsala, Konserthuset
11.3 Århus, Vauxhall
12.3 Köpenhamn, DR Koncertsal
18.3 Gävle, Gasklockorna
19.3 Luleå, Minus 30-festivalen
25.3 Huskvarna, Folkets Park
26.3 Örebro, Conventum
1.4 Umeå, Umeå Open
2.4 Falun, Magasinet
8.4 Kristianstad, Kristianstad Arena
9.4 Lund, Mejeriet
15.4 Västerås, Bombardier Arena
16.4 Norrköping, Flygeln
17.4 Stockholm, Cirkus
22.4 Karlstad, Löfbergs Lila Arena
23.4 Halmstad, Halmstad Arena
24.4 Borås, Åhaga
30.4 Bergen, Bergenfest
4.6 Göteborg, Trädgårdsföreningen

Mer information om Håkan Hellströms Sverige-spelningar

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 12th, 2009

I maj och juni kommer det svenska black metal-bandet Marduk från Norrköping att turnera i Nordamerika tillsammans med norska black metal-legendarna Mayhem samt de amerikanska banden Cephalic Carnage, Cattle Decapitation och Withered. Bland datumen finns även en spelning på festivalen Maryland Deathfest.

Marduk släppte sitt senaste album “Rom 5:12” i april 2007 via Blooddawn Productions / Regain Records. Den 14 mars kommer de även att spela på festivalen Minus Trettio på Kulturens hus i Luleå tillsammans med Sahara Hotnights, Sugarplum Fairy, Abalone Dots, Lazee Promoe. Festivalen kommer även att visa en utställning av konstnären Kristian Wåhlin som är känd världen över för sin skivomslagskonst.

...