Niello

Av Redaktionen
0 Kommentarer
Dec 24th, 2013

Snart är det dags för killen bakom en av sommarens stora Spotify-hits “Legenden” NIELLO att släppa sin nya singel! Niello samarbetar med den hyllade norska artisten Truls i nästa singel som heter Arlanda och släpps 13 januari 2014!! Se teasern här:

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Sep 4th, 2013

Niellos singel ”Legenden ft Phantomen” har sålt platina

Ett av 2013 stora genombrott står artisten Niello för, som nu har sålt platina med sin singel ”Legenden ft Phantomen”

Niello släppte tidigare i år sin debutsingel ”Svett” som i maj följdes upp med ”Legenden”, som nu också har passerat gränsen av 40000 sålda expemplar.

Niello turnerar nu land och rike runt, och sitter på sin lediga tid i studion och färdigställer sitt kommande album.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 22nd, 2013

Debut singeln “Svett” släpptes i mars och fick bra viral hype samt spelades på P3 & The Voice samt ett antal studentradio stationer runt om i landet. Nu släpper Niello (Niklas Grahn) sin andra singel “Legenden” Låten är skriven av Niello och producerad av Toon (Tom Liljegren ) med på låten är även ”Phantomen” på sång. Video till Legenden kommer i slutet av månaden.

Under sommaren kommer Niello vara ute på vägarna och spela för att i höst gå in i studion igen och färdigställa sitt album.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 12th, 2013

Warner Musics sprillans nya artist Niello släpper ifrån sig första singeln ”Svett” (släpps idag 12/2) – Lyssna på en teaservideo här:

...