Gotthards sångare död i MC-olycka

Av Redaktionen
Okt 6th, 2010
4 Kommentarer
831 Views

steve-lee-gotthard

Sångaren i det framgångsrika schweiziska hårdrocksbandet Gotthard, Steve Lee, avled igår eftermiddag i Nevada, USA, efter att hans motorcykel blivit påkörd av en långtrådare. Han blev 47 år gammal. Detta uppger den schweiziska dagstidningen Blick.

Steve, hans flickvän Brigitte Voss-Balzarini, och Gotthards basist Marc Lynn hade stannat vid sidan av vägen när olyckan var framme. Han avled på platsen innan räddningspersonal nådde fram. Orsaken är under utredning.

Gotthards senaste album, “Need To Believe”, släpptes i september förra året genom tyska Nuclear Blast Records och har sålt platina i hemlandet.

Gotthard turnerade i Europa i november förra året tillsammans med svenska veteranerna Europe och har tidigare spelat tillsammans med bland andra AC/DC, Deep Purple, Bryan Adams och Bon Jovi.

4 Svar till “Gotthards sångare död i MC-olycka”

 1. Ett fan skriver:

  Jag saknar dig redan, en GRYM sångare som hade en otrolig utstrålning och en ödmjuk sida. Med en blandning av knivskarpa klassiska rocklåtar och hjärtliga ballader.

  //Tack för allt!

  / Gotthard Göteborg Sticky fingers 2008
  / Gotthard Stockholm Fryshuset 2010

 2. Lalla skriver:

  Jag och chockad, fick just reda på det.. Tårarna kommer med säkerhet ikväll..

  Jag kommer aldrig glömma dig, Steve Lee.

 3. Little ian skriver:

  Tragiskt och djupt sorgligt. En av dom mest klart lysande stjärnorna på rockhimlen dom senaste tjugo åren har lämnat oss och sitt helt underbara band i djup sorg. Inget kommer någonsin att bli sig likt.

  Tack Steve Lee för vad du bidrog med musikhistoriskt och att jag med ett handslag 2008 i Gävle fick äran att tacka dig för din gärning. R.I.P

 4. maria dväring skriver:

  fruktansvärt,,,,,tårarna rinner ner för mina kinder…tack för allt du gjort i musikens värld DU verkligen ägde:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *