I Blame Coco tillbaka till Sverige

Av Redaktionen
Okt 20th, 2010
2 Kommentarer
773 Views

i-blame-coco-2010

Ryggsäcken som det innebär att ha en världskänd artist som förälder kan kanske kännas lite betungande ibland men i Coco Sumners, eller som vi bättre känner henne I Blame Coco, fall är det bara en fjäderlätt fotnot.

Det handlar om en självständig tjugoåring med läderhud på näsan som tillsammans med Robyns wingman, Klas Åhlund, skapat ett sanslöst grymt album av mörk pop i liason med små new wave-romantiska inslag. ”Caesar”, den första singeln från debuten ”The Constant”, är en badass hit med lika basdass körer av, yes, Robyn. Miike Snow är ytterligare en blågul producent som hjälpt Coco att lämna skuggan av sin fader och äntra världen med hitflaggan på topp.

Way Out West i år erövrade hon publiken innan introt tagit slut och använde resten av tiden att domptera hela Park Lane och folket som strövade längs Avenyn. Hon gjorde ett exklusivt framträdande inför 200 pers för några veckor sedan på Berns, kön ringlade lång med folk som inte kom in. Sitt inte och gråt nu. Det är med dessa rader av ord som vi erbjuder ytterligare en chans att se I Blame Coco ifall du missade båten förra gången. Sov dig till första platsen i kön framför Strand eller KB nu i november. Du kommer inte ångra förkylningen!

Konsertdatum
26 november – Stockholm, Strand
27 november – Malmö, KB

Mer information om I Blame Cocos Sverige-spelningar

2 Svar till “I Blame Coco tillbaka till Sverige”

  1. Sarah skriver:

    Miike Snow är ingen Producent! Det är ett band med Christian “Bloodshy” och Pontus “Avant”!
    Vart fan har ni varit??

  2. Redaktionen skriver:

    Lugna ner dig lite och ta ett djupt andetag 🙂 Vi har inte tid att kontrollera alla uppgifter i pressmeddelanden utan får förlita oss till att de stämmer men fel smyger sig in ibland. Det är inte mycket att göra åt. Det är ju dock fullt möjligt att bägge två varit med och producerat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *