Josh Groban till Sverige i maj

Av Redaktionen
Feb 26th, 2013
0 Kommentarer
308 Views

Det är med stor glädje vi kan meddela att Josh Groban tar sin ”All That Echoes”-turné till Stockholm lördagen den 25 maj i år för en konsert i Globen.

Biljetterna släpps den 4 mars kl 9.00.

Josh Groban, den världskände sångaren, låtskrivaren och skådespelaren har en baritonröst som få andra. Han har underhållit fans över hela världen med sina multiplatina-säljande album, DVD’s, skådespelarinsatser och framförallt sina livekonserter. Den 31-åriga Los Angeles-födde artisten slog igenom 2001 med sitt självbetitlade debutalbum, som följdes upp av ”Closer” från 2003 och ”Awake” från 2006. Dessa sålde alla i platina flera gånger om och Josh Groban var den artist som sålde flest album i hela världen 2007.

Därefter kom albumet ”Illuminations” 2010 och nu är han aktuell med nya albumet ”All That Echoes”. Turnén med samma namn, som nu är på väg till Sverige, kommer bjuda på hits från hela hans framgångsrika karriär.

Missa inte chansen att uppleva en av de största rösterna när denna multitalang återvänder till Sverige och Stockholm i maj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *