Kanye West gör sig till åtlöje på MTV-gala

Av Redaktionen
Sep 14th, 2009
1 kommentar
499 Views

kanye-west-2009Vid den prestigefyllda galan MTV Video Music Awards på Radio City Music Hall i New York igår så gick priset för bästa kvinnliga video något överraskande till det unga countrystjärnskottet Taylor Swift.

Detta var en åsikt som tydligen inte delades av R&B- och rapstjärnan Kanye West. Mitt under Swifts tacktal så tog han mikrofonen från henne och talade om för publiken att Beyoncé borde ha vunnit med sin “Single Ladies (Put A Ring On It)”. Givetvis möttes West av burop från publiken och han ombeddes kort därefter att lämna galan.

Senare under kvällen så vann Beyoncé ett eget pris trots allt för årets video och hon bad då Swift att komma upp på scen för att, i hennes egna ord, “have her moment”. Kanye West själv bad senare om ursäkt på sin blogg till Swift, hennes fans och hennes mor.

Under galakvällen så hyllades också den tragiskt avlidne popstjärnan Michael Jackson. Madonna beskrev Jackson som en hjälte som övergavs av en publik som var “upptagna med att döma”.

Ett svar till “Kanye West gör sig till åtlöje på MTV-gala”

  1. […] Den amerikanska rap- och R&B-stjärnan Kanye West har hoppat av sin planerade turné i USA och Kanada som han skulle genomfört från den 10 november till januari nästa år tillsammans med det brittiska stjärnskottet Lady GaGa. Ingen orsak till den inställda turnén har angivits men möjligtvis har det att göra med hans utspel på MTV-galan. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *