Ken Ring samarbetar med Takidas sångare på nytt album

Av Redaktionen
Mar 26th, 2013
0 Kommentarer
555 Views

Att Ken Ring är en artist som ständigt överraskar, både i och utanför studion, är ingen hemlighet för någon. På nya plattan “Akustiken” ger han oss ett av de mest otippade musikaliska samarbetena i sin musikkarriär. På den mörka balladen “Instängd” samarbetar han med Robert Pettersson, mest känd som sångare i Stiftelsen och Takida.

Ken berättar om hur han fick upp ögonen för Robban och Stiftelsen: “Jag satt och letade ny musik på Youtube när en låt med Stiftelsen dök upp. Jag var då ute efter en mörk alkis-röst till en låt jag jobbade på. Jag hade ingen som helst aning om vilka de var, så jag mailade mitt skivbolag och frågade om dom visste. Då blev det tydligt att dom var rätt stora så när tracken sen blev till kände jag mig lite hedrad. Plus att Robban verkar vara en tvär-soft snubbe som gör lite som han vill. Det respekterar jag.”

“Jag är hedrad och och väldigt glad över förfrågan om att vara med. Ken är på riktigt, precis som låten och jag älskar den.”, säger Robban om samarbetet.

Ken Rings nya album “Akustiken” släpps den 5 april. Samma kväll gör han ett akustiskt gig inför sittande publik på Södra Teatern i Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *