Lili & Susie hedras för sitt arbete för djuren

Av Redaktionen
Sep 8th, 2010
0 Kommentarer
389 Views

lili-och-susieLili & Susie fick den 5 september 2010 årets Hedersutmärkelse av Project Save The Earth i Flunsåsparken Göteborg, för sitt mångåriga engagemang för djuren.

Lili & Susie visste inte själva om detta innan, utan det kom som en total överraskning.

Den som överräckte priset var förra årets pristagare, f d Hammerfallbasisten Magnus Rosén.

Magnus fick sitt eget för sitt hjälparbete för bl a gatubarn i Sydamerika.

Motiveringen för Lili & Susies utmärkelse löd; ”Detta med anledning av ert mycket viktiga engagemang för de utsatta djuren. Med kärlek och respekt för djurens väl har ni genom alla åren varit två starka föredömen.”

Lili och Susie höll ett tacktal, där de inte bara pratade om djuren, utan om hela mänskligheten och att vi måste vara rädda om våran jord.

Lili och Susie tyckte det var väldigt roligt att komma till Flunsåsparken och köra ett gig och få denna överraskande utmärkelse.
Lili & Susie har i många år varit mycket aktiva inom kampen mot djurförsök. De engagerar sig i djurens rättigheter och står fast vid det de tror på.
Under några år drev de en butik som sålde icke-djurtestat smink med mera med namnet The Sisters. Lili Päivärinta har tillsammans med Mog Grudd i flera år skött Djurens ö som tar hand om skadade djur och hon har även gjort TV-program om verksamheten.
Det är andra året som Hederspriset, i form av en tavla delas ut i Flunsåsparken av Project Save The Earth.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *