Linda Sundblad släpper ny singel

Av Redaktionen
Dec 15th, 2010
1 kommentar
1278 Views

linda-sundblad

Internationellt kända sångerskan Linda Sundblad, tidigare sångerska i Lambretta, släpper en ny singel idag. Singeln är resultatet av ett samarbete med låtskrivarduon Christian Olsson och Mathias Nilsson, och Linda sjunger tillsammans med en nyupptäckt klart lysande stjärna på den svenska sånghimlen.

Det har varit fantastiskt roligt att arbeta med det här projektet, berättar Linda Sundblad. Jag känner att jag åstadkommit något som är helt fritt från kommersiell och politisk påverkan.

Direkt när vi träffade henne så visste vi alla tre att hon var en stjärna, säger Mathias Nilsson om Linda Sundblads nya duettpartner.

I grund och botten är alla stjärnor, det gäller bara att ”pusha på rätt knapp” för att få fram en persons star quality, anser Christian Olsson.

Låtskrivarduon Christian Olsson och Mathias Nilsson (från Fibes Oh! Fibes) har specialskrivit ”I am a Star” för projektet och de har också producerat låten. Tack vare modern teknik och Olssons och Nilssons gedigna hantverkskunskaper inom musikproduktion har projektet gått från idé till färdig singel på mycket kort tid och produktionen har också varit rekordbillig: 2 076 kr.

Här kan du se och höra resultatet av Linda Sundblads samarbete med den nya svenska stjärnskottet

Releasedatum ”I am a star”: Onsdag 15 december.

Ett svar till “Linda Sundblad släpper ny singel”

  1. Damian skriver:

    Great project! Is it true about Fibes Oh Fibes involved or is it also joke? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *