Lykke Li gör exklusiv klubbspelning i Stockholm

Av Redaktionen
Sep 14th, 2010
0 Kommentarer
486 Views

lykke-li

Lykke Li, hon som gör det vackra fult och det karga skönt, hon som reser friktionsfritt mellan musikens Antarktis och poplåtarnas Amazonas, hon som tycker det är moget att vara naiv och romantiskt att vara taggig, lämnar oss snart.

Lykke Li sitter någonstans, just nu, inne i ett hemligt rum, och skapar en farkost av ny musik som kommer att bära henne långt ut i världen. Det är många som vill se, höra och känna, och hon kommer inte att komma tillbaka på länge.

Debutalbumet ”Youth Novels” kom att betyda så mycket för så många. Men innan hon låser om sig för att koncentrerat ordna så att det nya blir ännu bättre än det gamla, vill Lykke Li bjuda oss på något speciellt, något intimt. Lykke Li vill ta den här chansen att se oss i ögonen på nära håll innan 2011 gör allting storslaget igen. Berlin, Paris, London och New York får henne, och om du är på Kägelbanan den 8:e November får du henne också.

Men – och vi säger detta med rynkad panna, uppfodrande blick och ett manande pekfinger – detta blir sista gången på ett tag och kommer garanterat vara en av årets mest eftertraktade scenhändelser. Om du någonsin ska lyda ett råd så är det nu: gör dig redo att ordna biljetter.

Som en bonus har Lykke Li gjort en kortfilm i öknen. Kolla den här.

Turnédatum
1 Nov – Berlin, Heimathafen
2 Nov – Paris, La Maroquinerie
4 Nov – London, Heaven
8 Nov – Stockholm, Kägelbanan
1 Dec – New York, Le Poisson Rouge

Biljetterna är ute nu! Först till kvarn. Mer information om Lykke Lis spelning i Stockholm hittar du här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *