Malmörapparen Rebstar gör succé på egen hand

Av Redaktionen
Nov 26th, 2010
0 Kommentarer
378 Views

rebstarMalmörapparen Rebstar slog igenom under 2008 med debutsingeln ”Without You” som gästas av ingen mindre än Grammy-nominerade R&B stjärnan Trey Songz. Musikvideon som genererade 2 miljoner views på 2 dagar har hyllats av bland annat P Diddy, Justin Bieber och Atlantic Records. Allt detta har han åstadkommit på egen hand.

Det dröjde inte länge innan de större skivbolagen i USA ville höra mer om det svenska fenomenet. Medan ett skivkontrakt förhandlas har Rebstar lyckats samarbeta med några av de hetaste producenterna och artisterna och släppa gratisskivan Arrival.

Boi-1da (Eminem “Not Afraid”, Drake “Best I Ever Had”, “Forever”) och T-Minus (Ludacris “How Low”) är några av producenterna som har bidragit till Arrival. Även artisterna Ray J, Trey Songz och Rich Boy gästar Arrival.

Skivan Arrival – eller ‘mixtapet’ som han själv föredrar att beteckna det som – finns tillänglig för gratis nedladdning på www.rebstar.com.

Debutalbumet The European Dream beräknas att släppas under 2011. Vilket bolag det blir som Rebstar signar med blir känt efter årsskiftet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *