Nause till Gröna Lund i september

Av Redaktionen
Mar 16th, 2013
0 Kommentarer
328 Views

Foto: Hedvig Jenning

DJ-duon Nause från Stockholm är ett av de mest lovande namnen inom elektronisk musik och i sommar väntar en Sverigeturné som stannar till på Gröna Lunds Stora Scen den 6 september.

De slog igenom med debutsingeln ”Made of” som sålt dubbel platina. Uppföljaren ”Hungry Hearts” gick upp i topp på Spotifys topplista, sålde dubbel platina och nominerades till en Grammis och en P3 Guld. Låtens video har över 1,9 miljoner visningar på You Tube och i England gick ”Hungry Hearts” upp på förstaplatsen på deras största klubblista, framröstad av hundratals DJ:s. Under hösten 2012 kunde vi följa deras karriär i serien ”Heartbeats” på TV6 och den 20 december 2012 släpptes singeln ”This is the Song” som spelats flitigt på radio. I sommar åker de ut på en Sverigeturné där det enda stoppet i Stockholm blir på Gröna Lunds Stora Scen den 6 september kl. 20.00.

Den elektroniska musikgenren har verkligen breddat sin publik de senaste åren, inte minst tack vare svenska namn som Swedish House Mafia, Avicii och Rebecca & Fiona. Nause har redan visat att de är nästa stora DJ-akt från Sverige och det känns jättekul att vi lyckades boka dem till Stora Scen, säger Kenny Mattsson programchef på Gröna Lund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *