Passenger och Pure Love till Peace & Love

Av Redaktionen
Feb 14th, 2013
0 Kommentarer
482 Views

På Alla hjärtans dag vill vi självklart ge våra besökare en extra dos kärlek. Därför släpper vi nu artisten Passenger, vars låt ”Let her go” är den mest spelade i de digitala kanalerna i Sverige just nu. Klar är även Pure Love, med den gamle frontmannen från hardcore-bandet Gallows. Peace & Love pågår mellan den 25-29 juni i Borlänge.

Bakom namnet Passenger döljer sig Mike Rosenberg, född i Australien men nu bosatt i Brighton England, nu på väg att bli en stjärna i Europa med singeln ”Let her go”. Under hösten har Passenger varit förband till Ed Sheeran´s turné i Nordamerika och England. Folkinfluerad indiepop är Passengers signum och namnet har dykt upp både på SXSW i Austin samt tillsammans med artister som Josh Pyke och Katie Noonan. Musiken har även hörts i filmen Where have I been all your life.

2010 gjorde Gallows stor succé när de spelade på Peace & Love samma år. Nu är det dags för gamla frontmannen Frank Carter att sprida äkta rockkärlek på Peace & Love med sitt nya band, Pure Love. Trots bandmedlemmarnas förflutna inom hardcorescenen är det nu betydligt mer traditionell rock i fallet Pure Love. 2011 startades gruppen och har sedan dess släppt albumet Anthems, fyra singlar och dessutom spelat i Bush Hall under NME Awards. Nu är det Peace & Love för hela slanten i sommar när vi får älskvärt besök av Pure Love!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *