Petra Marklund till Gröna Lund i höst

Av Redaktionen
Mar 13th, 2013
0 Kommentarer
336 Views

Senast hon stod på Stora Scen var tillsammans med Petter under artistnamnet September. Det var i juni 2011 då gästsiffran för dagen landade på 25 000 personer. Den 5 september är Petra Marklund tillbaka under eget namn, med eget femmannaband och sin första skiva på svenska.

Under namnet September har hon legat på världens hitlistor i ett helt decennium, men det var i TV-serien ”Så mycket bättre” som hon slog igenom på allvar hemma i Sverige. I höstas kom ”Inferno”, hennes första skiva på svenska som redan sålt platina, nominerats till P3 Guld och en Grammis. Just nu är Petra Marklund ute på en hyllad Sverigeturné tillsammans med sitt femmannaband och den 5 september kommer hon till Gröna Lunds Stora Scen.

Petra var en självklar bokning för Grönan i år. Hon är en av Sveriges mest talangfulla kvinnliga artister och svenska folket har verkligen tagit henne till sina hjärtan. Det ska bli spännande att se henne göra en egen konsert med sina svenska låtar, säger Kenny Mattsson, programchef på Gröna Lund.

Petra Marklunds kommande spelningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *