Robbie Williams till Sverige i sommar

Av Redaktionen
Nov 29th, 2012
0 Kommentarer
1407 Views

Robbie Williams är tillbaka! Aktuell med nya hitsingeln ”Candy” och albumet ”Take The Crown” meddelar han nu att han ska ut på sin första turné på sex år. Senast han var här var 2006 då han fyllde Ullevi två gånger om och gjorde två konserter som av många klassas som något av det absolut största och bästa någonsin på Ullevi.

Denna turné är en direkt följd av det otroliga trycket på hans tre konserter i O2 Arena i London förra veckan. 50.000 biljetter såldes på rekordtid, men efterfrågan överträffade tillgången med otroliga 5000%.

Göteborgs-Postens Daniel Claeson var på plats och skrev: “En vitamininjektion från en entertainer som äntligen hittat tillbaka till entertainandet igen.” Claeson ger konserten 4/5 i betyg och menar att Robbie ”håller en tvåtimmars arenashow helt och hållet på sina nygymmade axlar. Han styr den, äger den, uppviglar den, kastar den fram och tillbaka och till sin hjälp har han en räcka dunderhits, ett läckert rockband och en rund scen i mitten med allsköns tingeltangel.”

Läs mer om Robbie Williams Sverige-spelning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *