Såpoperan Sugababes fortsätter

Av Redaktionen
Sep 27th, 2009
1 kommentar
361 Views

sugababes

Såpoperan Sugababes verkar inte vara slut än. Nu slår gruppen tillbaka mediarapporteringen om att den enda originalmedlemmen Keisha Buchanan ska ha sparkats.

– Vi sa bara till våra managers att vi inte kan arbeta så här. Jag vet att det rapporterades i tidningarna att jag planerade att sparka Keisha ur gruppen, men det är inte sant, sa Sugababes-sångerskan Heidi Range till brittiska Radio 1.

“Jag är ledsen att säga det, men jag är inte längre en medlem av Sugababes”, skrev Keisha Buchanan på sin Twitter-sida, där hon också förklarade att “fastän det inte är mitt eget val att sluta, är det dags att påbörja ett nytt kapitel”.

Vad som händer härnäst vet nog ingen, inte ens bandmedlemmarna själva vad det verkar.

Ett svar till “Såpoperan Sugababes fortsätter”

  1. […] Vi har tidigare rapporterat om de problem som omgärdat den brittiska popgruppen Sugababes de senaste månaderna och det verkar inte vara slut på charaden än. Ikväll skulle bandet ha gjort sin första konsert sedan Keisha Buchanans avhopp på en välgörenhetsgala i skotska Glasgow men de tvingades ställa in sin medverkan på grund av att alla juridiska frågor ännu inte har lösts. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *