Spännande nyheter om AC/DC kommer snart

Av Redaktionen
Sep 24th, 2009
1 kommentar
434 Views

Det australiensiska hårdrocksbandet AC/DC har lanserat en ny webbplats, ACDCBacktracks.com, med en nedräkning till ett spännande tillkännagivande som kommer att göras den 29 september. Det ryktas om att bandet kommer att släppa en speciell box senare i år som kommer att säljas i ett paket som även fungerar som högtalare. Boxen kommer att innehålla tre CD-skivor, två DVD och en vinylplatta.

Enligt en artikel i den amerikanska tidskriften Forbes tidigare i år så hamnade AC/DC på en delad sjätte plats tillsammans med Coldplay och Rascal Flatts i en lista över de artister som tjänade bäst under 2008 med inkomster på inte mindre än 60 miljoner dollar. De var slagna endast av Kenny Chesney, Bruce Springsteen, Beyoncé, Celine Dion och Madonna.

AC/DC Backtracks Sneak Peek 9/24

Ett svar till “Spännande nyheter om AC/DC kommer snart”

  1. […] Som vi tidigare rapporterat så är de australiensiska hårdrockarna i AC/DC trots sin stigande ålder bland de mest framgångsrika artisterna i världen just nu. I december kommer bandet att besöka Sydamerika och även där går biljetterna åt som isglass i sommarvärmen. De två spelningarna på River Plate Stadium i Buenos Aires den 4 respektive 5 december, med plats för 65 000 personer, har redan sålt slut och man har nu lagt till ytterligare ett datum den 6 december. För svenskar som befinner sig i området vid den tiden kan det kanske vara intressant att veta att biljetterna släpps under morgondagen. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *