The Big 4 på Ullevi direktsänds i SVT

Av Redaktionen
Jun 21st, 2011
0 Kommentarer
435 Views

metallica-live-2011

För alla de som inte fått biljett till The Big 4 – Metallica, Slayer, Megadeth och Anthrax – utsålda konsert på Ullevi den 3 juli kan Live Nation idag glädjande meddela att SVT kommer att direktsända konserten live. Konserten på Ullevi, som sålde ut samma dag som biljetterna släpptes, är det enda konserten med the Big 4 i hela Skandinavien och live-sändningen kommer att visas på svensk, dansk och norsk TV samtidigt. Ett fantastiskt tillfälle för alla fans i hela Skandinavien att få se konserten.

Ända sedan i början av april har Live Nation och SVT förhandlat med artisternas management för att iscensätta en direktsändning från Ullevi.

Nu är det bara att ladda inför 3 juli när fyra av de främsta banden inom metalscenen, Metallica, Slayer, Megadeth och Anthrax, kliver rakt ut ur TV-rutorna in hos det svenska folket. De kommer att bjuda på en oförglömlig kväll!

“Det är inte ofta vi rensar i tablån och sänder 6 timmar direktsänd musik men när de 4 största namnen inom (trash)metal spelar på Ullevi är det ett tillfälle vi inte kunde missa”, Martin Österdahl, programbeställare på SVT.

Kommentatorer under kvällen är Per Sinding-Larsen och Linnéa Olsson. Konserterna sänds i både SVT1 och SVT2. Sändningen startar kl 18.00 i SVT2 och flyttas sedan över till SVT1 kl 21.00.

Detta blir andra gången som SVT sänder en av Live Nations konserter live från Ullevi. Första gången var 2005 när Iron Maiden spelade på ett utsålt Ullevi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *