The Knockouts skriver avtal med MTA Production

Av Redaktionen
Okt 14th, 2013
0 Kommentarer
352 Views

Succéerna har avlöst varandra för The Knockouts. De knep en trofé i högaktade American Independent Music Awards (samt blev nominerade i ytterligare två kategorier). De har gjort maffiga Europa-turnéer och spelat för slutsålda hus, men även hunnit med att beta av de största festivalerna. De har spelat med bl a Social Distortion, Living End, Aggrolites, Slim Jim Phantom och nu senast med legenden Brian Setzers Rockabilly Riot!

Men den Stora nyheten idag är att THE KNOCKOUTS har skrivit på ett avtal med MTA Production! MTA kommer att ha hand om bandets bokningarna i Sverige, Norge och Danmark. Vilket betyder att bandet numera bokas av bolaget bakom bland annat John Lindberg Trio, The Boppers & Baskery!

The Knockouts senaste platta “5000 Miles From Louisville”, inspelad tillsammans med Stefan Boman är en htkavalkad utan dess like! Magi och musikhistoria, ett fyrverkeri av fantastiskt snygga elegant låtar kombinerat med ett ständigt pulserande och hungrigt driv.

Recensenterna ger toppbetyg och lovorden haglar över ”5000 Miles From Louisville” och nu tillsammans med MTA Production kommer bandet synas på en scen nära dig!

Svensk dynamit när den är som bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *