Treadstone släpper debutalbum

Av Redaktionen
Jan 11th, 2011
0 Kommentarer
498 Views

treadstone

Stockholmsbaserade trion Treadstone signade tidig 2010 med skivbolaget Supernova Records/Cosmos Music Group samt förlaget Air Chrysalis.

Förstasingeln “Six Feet Under” som släpptes 30 maj 2010 spelades flitigt på P3 och även på de kommersiella radiokanalerna med Bandit Rock i spetsen. Videon till “Six Feet Under” är regisserad av Bingo Rimér och fick stort genomslag i svensk media då en stulen, ofärdig version av videon, där Paris Hilton figurerar, läckte ut till pressen. Den visades på samtliga stora nyhetsajter såsom Aftonbladet.se, Expressen.se och DN.se i samband med release och den officiella versionen av videon spelas numera på bland annat MTV.

Den aktuella singeln heter “S.O.S” och släpptes den 1 november 2010. Singel har även den gåt mycket bra i P3 (B-rotation som högst!) och spelas även den på kommersiella radiokanaler såsom Bandit Rock etc. Videon premiärvisades på Expressen.se som förstasidesstoff i samband med en artikel där det framkom att Treadstone tackat nej till Melodifestivalen 2011.

Debutalbumet A New Day Sun släpps den 19 januari och en Sverigeturné bokas i detta nu för våren och sommaren 2011.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *