Unika biljetter till Elton John släpps strax

Av Redaktionen
Dec 7th, 2010
0 Kommentarer
322 Views

elton-johnPå fredag är det äntligen dags för Elton Johns och Ray Coopers Malmöbesök. När biljetterna släpptes till konserten, som är en återförening i fotspåren av de bejublade framträdanden legenderna gjorde ihop redan 1979, var trycket hårt och de bästa platserna tog slut fort. Idag vill Elton John och Ray Cooper kunna erbjuda ytterligare fans bästa plats och släpper därför en del av sina egna personliga biljetter till allmän försäljning. Biljetterna finns på rad 1 på parketten och på bästa plats på arenans läktare och släpps till allmän försäljning klockan 14.00 idag.

Historien om Sir Elton John och Ray Cooper är lång. Redan 1971, genom inspelningarna av Elton Johns “Madman Across The Water”, inleddes det samarbete som än idag lever och frodas. Ray blev en officiell medlem i The Elton John Band, och under åren som följde turnerade de i hundratals städer tillsammans. 1977 skapade Elton John och Ray Cooper en egen show som av vännerna framfördes under sex kvällar på Londons Rainbow Theatre. Två år senare var det just den, som reste ut på turné under namnet A Single Man Tour. Turnén rosades och bejublades och är än idag en omtalad produktion.

I slutet av förra året kontaktade Elton John Ray Cooper, som sedan deras förra turnéslut arbetat med bland andra regissören Terry Gilliam och musiken till filmen The Imaginarium of Dr. Parnassus, och föreslog att vännerna ännu en gång skulle spela tillsammans. Den här gången på en välgörenhetskonsert på Royal Albert Hall. Cooper hoppade snabbt på idén och när de ännu en gång arbetade tillsammans, fick de mersmak. Denna mersmak är nu orsaken att Elton John tillsammans med Ray Cooper, den 10 december besöker Malmö Arena för en alldeles magisk afton av två av musikens stora ikoner.

Konsertinfo:
10.12 Malmö Arena, Malmö

Biljetter:
Biljetterna kostar 595 – 895 kronor + serviceavgift via Livenation.se, Ticnet 077 – 170 70 70 samt Ticnetombud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *